2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Veresegyházi Termálfürdő

Duguláselhárítás Veresegyházi Termálfürdő

Csongrádi László duguláselhárító szakember várja hívását a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma csatornatisztítás, Veresegyházi Termálfürdő és Bp. vonzáskörzetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:
Duguláselhárítás Veresegyházi Termálfürdő
Különféle duguláselhárító spiráljaim és fejeim közül mindig az adott feladathoz legalkalmasabbat választom, csatornakamerámmal kamerás lefolyóvizsgálatot is vállalok. Veresegyházi Termálfürdői dugulás megszüntető gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Veresegyházi Termálfürdői duguláselhárítási tevékenységeim

  • Kültéri lefolyók duguláselhárítása, rutinszerű átmosása Veresegyházi Termálfürdő
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Veresegyházi Termálfürdő
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Veresegyházi Termálfürdő
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Veresegyházi Termálfürdő
  • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Veresegyházi Termálfürdő
  • Csatorna bekötés Veresegyházi Termálfürdő
  • Vízszerelő Veresegyházi Termálfürdő
  • Gépi duguláselhárítás Veresegyházi Termálfürdő
  • Pince szivattyúzás Veresegyházi Termálfürdő
étterem duguláselhárítása

Ezekkel az előnyökkel jár, ha rám bízza a duguláselhárítást Veresegyházi Termálfürdő területén:

  1. Először is azért, mert mindig elérhet. Vállalom az arcom és a nevem, hosszú távon csak az elégedett ügyfél jelentheti a munkám sikerességét!
  2. Mintegy 20 éve végzek duguláselhárítási munkákat. Az eddig megszerzett tapasztalataim mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Szüntelenül bővítem az eszközeim tárházát, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy érinti Önt, hogy a munkák elvégzése még gyorsabban és olcsóbban lehetséges, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, nincsenek rejtett költségek. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs extra felár, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. Egész nap elérhető duguláselhárítás: hívjon bizalommal a bármely napon és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.
duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Hogyan előzhető meg a dugulás kialakulása?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz használata. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

A fent ismertetett problémán kívül a nedves törlőkendőnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a dugulások előszobája. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Veresegyházi Termálfürdő vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: dugulás elhárítás munkadíjai Veresegyházi Termálfürdő. Duguláselhárító ügyfélszolgálati telefonszám: +36 20 293 4400.
duguláselhárítás non-stop

Hogyan lehet elkerülni, hogy megkopasszon egy mesterember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél korábban dolgoztam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett ügyfél. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy kiknek és merre dolgoztam már az elmúlt időszakban: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

 

Sokáig tart a dugulásmentesítés?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a beltéri dugulás mentesítés általában hamarabb megoldható, míg a kültéri dugulások megoldása többnyire tovább tart. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és hatékonyabb módon, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom mentesíteni az eltömődött csőszakaszt.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

Duguláselhárító spirál Veresegyházi Termálfürdő

 

Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Erre nyilvánvalóan nem lehet minden esetben beleegyező választ adni. Én járnék vele a legjobban, ha azt javasolnám, hogy mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, ezután nem kell félnie attól, hogy dugulások történnek a lakásában, de előfordulhat, hogy hosszú évekig nem fog előjönni a dugulás.

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és ennek köszönhető a mosdó dugulása, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, de elképzelhető, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a problémás helyek átépítése.

Saját eszközökkel szüntetné meg a dugulásokat?

Milyen módszerek vannak erre, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Ha röviden szeretnék válaszolni a kérdésre, akkor először a vegyszeres tisztítást, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az aranyszabály, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

Mosogató duguláselhárítása
A közhiedelemmel ellentétben a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a mosogatás hatékonysága miatt alkalmazott, bőséges mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

A szifon szétbontásával kideríthetjük azt, hogy ott van-e lerakódás vagy eltömődés. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem itt van a dugulás, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és 1-2 óra elteltével adjunk hozzá sok forró vizet.

dugulás megszüntetése
Padlóösszefolyó dugulásának megszüntetése
Mielőtt bármit tennénk a lefolyót, illetve annak szűrőjét mentesítsük a benne lévő szennyeződésektől. A szódabikarbóna és az ecet elegyét bőséges forró vízzel öntse le.

A tisztítás hatékonységénak fokozása végett takarja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

WC dugulás megszüntetési javaslatok
A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Vegye figyelembe azt, hogy a lefolyótisztító szerek alkalmazása során megeshet, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gázok szabadulnak fel, ebből következően feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!
Duguláselhárításra javallott duguláselhárító szerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

Fix áras duguláselhárítás, woma csatornatisztítás Veresegyházi Termálfürdő és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Veresegyházi Termálfürdői duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése