2016. november 14., hétfő

Duguláselhárítás Ligetek

Duguláselhárítás Ligetek

Csongrádi László Ligeteki duguláselhárító szakember várja hívását a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma lefolyó tisztítás, Ligetek és Bp. régiójában, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:
Duguláselhárítás Ligetek
Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Ligeteki dugulás megszüntető gyorsszolgálat a hét minden napján és ünnepnapokon is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Ligetek területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

  • Családi házak dugulás mentesítése
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Éttermek lefolyórendszerének átmosás utáni fertőtlenítése
  • Autómosók lefolyóinak vegyszeres maratása

Ligeteki dugulásmentesítési tevékenységeim

  • Kültéri lefolyók duguláselhárítása, rutinszerű tisztítása Ligetek
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Ligetek
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Ligetek
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Ligetek
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Ligetek
  • Csatorna bekötés Ligetek
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Ligetek
  • Esővezeték tisztítás Ligetek
  • Pince szivattyúzás Ligetek
duguláselhárítás Ligetek

Miért érdemes engem választania a Ligeteki dugulás megszüntetésére?

  1. Először is azért, mert non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. A fotón tényleg én vagyok, a telefonszám tényleg az enyém, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Mintegy negyedszázada vagyok a duguláselhárító szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Folyamatosan fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy érinti Önt, hogy a hibaelhárítás sebessége nő, miközben csökkennek a költségek, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, a fizetendő összeget a munka elvégzése előtt tisztázzuk. Nincs folyóméter díj, nincs extra felár, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. Non-stop duguláselhárítás: hívjon bizalommal a bármely napon és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Rendszeresen kérnek tőlem és adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a felmerülő problémákat.
duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz használata. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

Ezen kívül a tamponnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító melegágya a dugulásoknak. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Ligetek vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási munkadíj fix, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: duguláselhárító árak Ligetek. Duguláselhárítás forródrót: +36 20 293 4400.


duguláselhárítás non-stop

Miként kerülhető el, hogy valakit kifosszon egy házhoz kiszálló szakember?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél korábban dolgoztam. A weboldalak vagy nyomtatott anyagok sok mindent elbírnak, a legjobb ajánlólevél az elégedett ügyfél. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Referencia ügyfelek korábbi munkáimból.

 

Mennyi időt vesz igénybe a dugulások elhárítása?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a házon belüli dugulások elhárítása általában nem annyira időigényes (néhány kivételtől eltekintve), míg a lakáson kívüli gondok elhárítása többnyire tovább tart. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és hatékonyabb módon, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom elhárítani a meglévő problémákat.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

duguláselhárító csőgörény

 

Érdemes megrendelni a csatornahálózat tervszerű átmosatását pl. womával?

Nem szabad azt mondani, hogy egyértelműen igen. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megeshet, hogy soha az életben nem kerül sor semmiféle dugulásra.

Ha a tervező vagy a kivitelező elrontott valamit a lefolyótervezéskor, és , gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, de elképzelhető, hogy hallgasson rám ilyenkor, válassza a leghatékonyabb duguláselhárítást, ötletem az érintett csőszakasz kiásása és a problémás helyek teljes javítása.

Saját eszközökkel szüntetné meg a dugulásokat?

Milyen műszaki és vegyszeres megoldások vannak erre, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Ha röviden szeretnék válaszolni a kérdésre, akkor először vegyszeres kezelés alkalmazását, ezen belül a szódabikarbóna, ecet, forró víz kombinációt javaslom, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy alkalmazzunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

Mosogató duguláselhárítása
Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

A szifon szétbontásával feltárhatjuk, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szifont csak akkor szereljük szét, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

dugulás mentesítés
Zuhanytálca duguláselhárítás
Elsőként a lefolyót, illetve annak szűrőjét szabadítsuk meg a benne lévő szennyeződésektől. A beöntött lefolyótisztítót nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

A tisztítónyomás fokozása érdekében takarja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

WC duguláselhárítási trükkök
A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Ügyelni kell arra, hogy a vegyszerek alkalmazása során megtörténhet, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gázok keletkeznek, emiatt mindenképpen vezesse a légtérbe az elhasznált levegő utánpótlását!
Duguláselhárításra javallott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

Nem folyóméter áron történő duguláselhárítás, woma lefolyótisztítás Ligetek és Bp. környékén, akár azonnali kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Ligeteki duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése