2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Ivacsok

Duguláselhárítás Ivacsok

Csongrádi László Ivacsoki duguláselhárító mester rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, womázás, Ivacsok és Bp. övezetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:
duguláselháritás Ivacsok
Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában. Ivacsoki duguláselhárító gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

Ivacsok területén is szolgáltatok azoknak, akiknek már rengeteg esetben segítettem korábban is:

  • Családi házak dugulás mentesítése
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Étkezdék lefolyórendszerének átmosás utáni fertőtlenítése
  • Szerelőműhelyek csatornáinak spirálozása

Ivacsoki duguláselhárítási tevékenységeim

  • Beltéri alapvezetékek duguláselhárítása, rendszeres karbantartása Ivacsok
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Ivacsok
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Ivacsok
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Ivacsok
  • Átemelő szivattyú szervizelése, javítása Ivacsok
  • Csatorna bekötés Ivacsok
  • Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat Ivacsok
  • Gépi duguláselhárítás Ivacsok
  • Strang vezetékek womázása Ivacsok
duguláselhárítás Ivacsok

Ezekkel az előnyökkel jár, ha rám bízza a duguláselhárítást Ivacsok területén:

  1. Először is azért, mert bármikor hívhat, nem fogok eltűnni. Vállalom az arcom és a nevem, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Közel 20 éve dolgozom a szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy függ össze az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, nincsenek rejtett költségek. Nincs folyóméter díj, nincs extra felár, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A magam után hagyott tisztaság magáért beszél. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.
Womázás Ivacsok

Ezzel kapcsolatban meg is osztok néhány gyakori kérdésre adott választ, ami tanulságos lehet mindenki számára.

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

Ezen kívül a WC illatosítónedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a dugulások előszobája. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Ivacsok vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Az árak megtekinthetők ide kattintva: dugulás mentesítés költsége Ivacsok. Dugulás hotline: +36 20 293 4400.
Ivacsok olcsó duguláselhárító

Hogyan lehet elkerülni, hogy valakit kifosszon egy mesterember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél végeztem duguláselhárítást. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legőszintébb reklám az elégedett kuncsaft. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Referencia ügyfelek korábbi munkáimból.

 

Mennyi időt vesz igénybe a dugulásmentesítés?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a házon belüli duguláselhárítás általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a kültéri problémák elhárítása sokszor időigényesebb. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor bebizonyosodik, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

Ennek kapcsán gyakran jön elő a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol beszakadt valahol a vezeték, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel gyorsabban és hatékonyabb módon, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom elhárítani a meglévő problémákat.

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

Duguláselhárító spirál Ivacsok

 

Érdemes megrendelni a csatornahálózat tervszerű átmosatását pl. womával?

Erre nyilvánvalóan nem lehet minden esetben beleegyező választ adni. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, és nyugodtan alhat, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és ennek köszönhető a mosdó dugulása, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, ugyanakkor megeshet, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a problémás helyek teljes javítása.

Otthoni duguláselhárítás?

Mely lehetőségek állnak a rendelkezésére, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Mivel gyorsan alkalmazható módszert szeretnék javasolni ebből a célból elsőként vegyszeres kezelés alkalmazását, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve szivattyúzásos módszer használata javasolt.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy folyassunk sokáig bőséges mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása
Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a mosogatás hatékonysága miatt alkalmazott, bőséges mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

A mosogatószifon szétszedésével feltárhatjuk, hogy ott van-e bármi probléma. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem itt van a dugulás, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

duguláselhárítás csőgörénnyel
Padlóösszefolyó dugulásainak mentesítése
Mindenekelőtt a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő szőrdaraboktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét sok forró vízzel öntse le.

A tisztítónyomás fokozása érdekében dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

WC dugulásmentesítési tippek
A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, csak a pumpálás lehetséges. Ügyelni kell arra, hogy a vegyszerek alkalmazása során megtörténhet, hogy az emberi szervezetre káros gőzök keletkeznek, emiatt ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!
Duguláselhárításra javallott vegyszerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

Nem folyóméter áron történő dugulás mentesítés, woma duguláselhárítás Ivacsok és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Ivacsoki duguláselhárító mester várja hívását a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése