2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Kútfőoldal

Duguláselhárítás Kútfőoldal

Csongrádi László Kútfőoldali duguláselhárító mester 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, womázás, Kútfőoldal és Bp. környékén, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:
duguláselhárító Kútfőoldal
Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Kútfőoldali dugulásmentesítő gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

Kútfőoldal területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

  • Különálló lakóházak dugulás mentesítése
  • Lakótelepek dugulásainak megszüntetése
  • Közületek (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék csatornahálózatának tisztítása
  • Szerelőműhelyek csatornáinak nagy nyomáson történő átmosása

Kútfőoldali dugulásmentesítési szakterületeim

  • Beltéri alapvezetékek duguláselhárítása, rendszeres tisztítása Kútfőoldal
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Kútfőoldal
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Kútfőoldal
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Kútfőoldal
  • Átemelő szivattyú szervizelése, javítása Kútfőoldal
  • Csatorna bekötés Kútfőoldal
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Kútfőoldal
  • Esővezeték tisztítás Kútfőoldal
  • Pince szivattyúzás Kútfőoldal
duguláselhárítás Kútfőoldal

Miért érdemes engem választania a Kútfőoldali dugulás megszüntetésére?

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Vállalom az arcom és a nevem, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Mintegy 20 éve vagyok a duguláselhárító szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, az Ön javát is szolgálják.
  3. Szüntelenül fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ez úgy függ össze az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, a fizetendő összeget a munka elvégzése előtt tisztázzuk. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs extra felár, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. Egész nap elérhető duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Rendszeresen kérnek tőlem és adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a felmerülő problémákat.
Womázás Kútfőoldal

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

A legokosabb, ha megvizsgáljuk, hogy mi a fellépő dugulások oka. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzásba vitt mosogató és a kevés vagy a nem elég forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

A fent ismertetett problémán kívül a nedves törlőkendőnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a dugulások előszobája. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Kútfőoldal vonzáskörzetében?

A dugulás mentesítés fix áras, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Kattintson ide az árinformációért: duguláselhárítás összege Kútfőoldal. Duguláselhárító ügyfélszolgálati telefonszám: +36 20 293 4400.
Kútfőoldal olcsó duguláselhárító

Hogyan lehet elkerülni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy mesterember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok értékelését hallgatja meg, akiknél korábban dolgoztam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett ügyfél. Ha érdekli, tudok adni jó néhány leinformálható vevőt, akinél korábban dolgoztam, ha viszont az alábbi linkre klikkel, áttekintheti, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Ügyfeleim.

 

Sokáig tart a dugulások elhárítása?

Eddigi tapasztalataim alapján elmondható, hogy a beltéri dugulás mentesítés általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a lakáson kívüli problémák megoldása sokszor időigényesebb. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor kiderül, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol beszakadt valahol a vezeték, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel időt nyerve és hatékonyabb módon, azaz a csővezetékek hosszabb idejű, szabad átfolyását szavatolva tudom elhárítani a meglévő problémákat.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

duguláselhárító spirálok

 

Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Erre nyilvánvalóan nem lehet minden esetben beleegyező választ adni. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megeshet, hogy soha az életben nem kerül sor semmiféle dugulásra.

Ha például egy csatornahálózatot helytelenül terveznek meg, és emiatt keletkeznek eltömődések a mosogatószifonban, ott nyilván megéri az olcsóbb átmosás, ellenben az okosabb megoldás az, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a helytelenül épített lefolyó teljes javítása.

Duguláselhárítás házilagosan?

Milyen műszaki és vegyszeres megoldások vannak erre, és mennyibe kerülnek az ehhez szükséges eszközök, vegyszerek? Nem akarva hosszúra nyújtani a probléma ismertetését először a vegyszerrel való átmosást, ezen belül a szódabikarbóna, ecet, forró víz , majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve szivattyúzásos módszer alkalmazása ajánlott.

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az aranyszabály, hogy folyassunk sokáig bőséges mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

Mosogató dugulás megszüntetése
Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és főleg a hozzá képest túl kevés vagy nem elég forró víz.

A mosogatószifon szétszedésével feltárhatjuk, hogy ott van-e valamiféle dugulás. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem itt van a dugulás, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és 1-2 óra elteltével adjunk hozzá sok forró vizet.

dugulás mentesítés
Padlóösszefolyó dugulásának megszüntetése
Elsőként a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő szennyeződésektől. A beöntött lefolyótisztítót bőséges forró vízzel öntse le.

A nyomás növeléséhez fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

WC duguláselhárítási tippek
A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Ügyelni kell arra, hogy a vegyszerek bevetése során megeshet, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gőzök szabadulnak fel, ebből következően ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!
Duguláselhárításra javallott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

Rögzített munkadíjas dugulás megszüntetés, woma duguláselhárítás Kútfőoldal és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Kútfőoldali duguláselhárító mester hívható a +36 (20) 293 4400 számon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése