2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Alvég

Duguláselhárítás Alvég

Csongrádi László Alvégi duguláselhárító szakember 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma duguláselhárítás, Alvég és Bp. övezetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:
duguláselhárítás Alvég
Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Alvégi dugulás megszüntető gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

Alvég területén is szolgáltatok azoknak, akiknek már rengeteg esetben segítettem korábban is:

  • Különálló lakóházak dugulás mentesítése
  • Lakótelepek dugulásainak megszüntetése
  • Közületek (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék lefolyórendszerének tisztítása
  • Autómosók lefolyóinak vegyszeres maratása

Alvégi dugulásmentesítési szakterületeim

  • Beltéri strangok duguláselhárítása, rendszeres tisztítása Alvég
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Alvég
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Alvég
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Alvég
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Alvég
  • Gyökérbenövések megszüntetése, gyökérvágás Alvég
  • Vízszerelő Alvég
  • Gépi duguláselhárítás Alvég
  • Strang vezetékek womázása Alvég
duguláselhárítás Alvég

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Alvégi dugulás elhárítására:

  1. Az okos döntés legfőbb oka, hogy mindig elérhet. Nem rejtőzöm több név és telefonszám mögé, hosszú távon csak az elégedett ügyfél jelentheti a munkám sikerességét!
  2. Mintegy 2 évtizede dolgozom a szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Szüntelenül fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ez úgy érinti Önt, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, nincsenek rejtett költségek. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs extra felár, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. Egész nap elérhető duguláselhárítás: hívjon bizalommal a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A magam után hagyott tisztaság magáért beszél. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.
csatornatisztító gép Alvég

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy mi a fellépő dugulások oka. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz használata. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

Ezen kívül a nedves törlőkendőnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a dugulások előszobája. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Alvég vonzáskörzetében?

A dugulás mentesítés fix áras, nincs jelentősége a bedugult csőszakasz hosszának. Az árak megtekinthetők ide kattintva: dugulás elhárítás munkadíjai Alvég. Telefonszámom: +36 20 293 4400.
Alvég olcsó duguláselhárító

Hogyan lehet elkerülni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy duguláselhárító?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok értékelését hallgatja meg, akiknél korábban dolgoztam. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legőszintébb reklám az elégedett kuncsaft. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, ha viszont az alábbi linkre klikkel, áttekintheti, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Megrendelők, akiknél dugulásokat szüntettem meg.

 

Mennyi időt vesz igénybe a dugulások megszüntetése?

Eddigi tapasztalataim alapján elmondható, hogy a beltéri dugulások elhárítása általában hamarabb megoldható, míg a lakáson kívüli dugulások elhárítása sokszor időigényesebb. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor kiderül, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol beszakadt valahol a vezeték, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel gyorsabban és hatékonyabb módon, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

duguláselhárító csőgörény

 

Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Erre nyilvánvalóan nem lehet minden esetben beleegyező választ adni. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, ezután nem kell félnie attól, hogy dugulások történnek a lakásában, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

Ha például egy csatornahálózatot helytelenül terveznek meg, és ebből adódóan jönnek elő gyakran dugulások, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, ellenben az okosabb megoldás az, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a helytelenül épített lefolyó átalakítása.

Otthoni duguláselhárítás?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és mennyibe kerülnek az ehhez szükséges eszközök, vegyszerek? Áttekintő jelleggel elsőként a vegyszeres tisztítást, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve szivattyúzásos módszer alkalmazása ajánlott.

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az aranyszabály, hogy mindig használjunk bőséges mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása
Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és a túlzottan kis mennyiségben adagolt víz.

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével feltárhatjuk, hogy ott van-e lerakódás vagy eltömődés. A szifont csak akkor szereljük szét, ha nem jelent gondot Önnek az összerakás sem! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

dugulás mentesítés
Zuhanytálca duguláselhárítás
Először a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő szőrdaraboktól. A beöntött lefolyótisztítót nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

A nyomás növeléséhez dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

WC dugulásmentesítési tanácsok
A WC-dugulások mentesítése során nem alkalmazható az előzőekben ismertetett eljárás, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a vegyszerek bevetése során megeshet, hogy az emberi szervezetre káros gázok jönnek létre, emiatt ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!
Javasolt vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. Kerülje a Tiret használatát.

Nem folyóméter áron történő duguláselhárítás, woma átmosás Alvég és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László Alvégi duguláselhárító mester várja hívását a +36 (20) 293 4400 számon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése