2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Tópart

Duguláselhárítás Tópart

Csongrádi László Tóparti duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma lefolyó tisztítás, Tópart és Bp. régiójában, ingyenes kiszállás, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:
duguláselháritás Tópart
Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Tóparti dugulásmentesítő gyorsszolgálat a hét minden napján és ünnepnapokon is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

Tópart területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

  • Kertes házak dugulás mentesítése
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Állami intézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Étkezdék lefolyórendszerének takarítása
  • Irodák lefolyóinak vegyszeres maratása

Tóparti duguláselhárítási szakterületeim

  • Kültéri strangok duguláselhárítása, rendszeres átmosása Tópart
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Tópart
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Tópart
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Tópart
  • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Tópart
  • Gyökérbenövések megszüntetése, gyökérvágás Tópart
  • Vízszerelő Tópart
  • Esővezeték tisztítás Tópart
  • Gerincvezeték csőspirálozása Tópart
duguláselhárítás Tópart

Miért érdemes engem választania a Tóparti dugulás megszüntetésére?

  1. Először is azért, mert mindig elérhet. Nem rejtőzöm több név és telefonszám mögé, hosszú távon csak az elégedett ügyfél jelentheti a munkám sikerességét!
  2. Mintegy negyedszázada végzek duguláselhárítási munkákat. Az eddig megszerzett tapasztalataim mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Folyamatosan fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy a munkák elvégzése még gyorsabban és olcsóbban lehetséges, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, nincsenek rejtett költségek. Nincs folyóméter díj, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: hívjon bizalommal a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Rendszeresen kérnek tőlem és adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a felmerülő problémákat.
csatornatisztító gép Tópart

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

A legokosabb, ha megvizsgáljuk, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz használata. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

Ezen kívül a tamponnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító melegágya a dugulásoknak. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Tópart vonzáskörzetében?

A dugulás mentesítés fix áras, nincs jelentősége a bedugult csőszakasz hosszának. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: dugulás mentesítés költsége Tópart. Telefonszámom: +36 20 293 4400.
Tópart olcsó duguláselhárító

Hogyan lehet elkerülni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy házhoz kiszálló szakember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél már jártam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legjobb ajánlólevél az elégedett ügyfél. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

 

Mennyi ideig tart a dugulásmentesítés?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a házon belüli dugulás mentesítés általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a kültéri problémák elhárítása sokszor időigényesebb. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol beszakadt valahol a vezeték, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és hatékonyabb módon, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

Duguláselhárító spirál Tópart

 

Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Erre az a korrekt válasz, hogy attól függ. Én járnék vele a legjobban, ha azt javasolnám, hogy mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

Ha a tervező vagy a kivitelező elrontott valamit a lefolyótervezéskor, és a zuhanytálca dugulása ennek folytán alakul ki, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, ugyanakkor megeshet, hogy hallgasson rám ilyenkor, válassza a leghatékonyabb duguláselhárítást, ötletem az érintett csőszakasz kiásása és a problémás helyek teljes javítása.

Otthoni duguláselhárítás?

Hogyan végezheti ezt el, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Ha röviden szeretnék válaszolni a kérdésre, akkor elsőként a vegyszerrel való átmosást, konkrétabban fogalmazva a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az ökölszabály az, hogy mindig használjunk bőséges mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

Mosogató duguláselhárítása
Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével kideríthetjük azt, hogy ott van-e valamiféle dugulás. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

dugulás megszüntetése
Kád dugulásainak mentesítése
Mindenekelőtt a lefolyót, illetve annak szűrőjét szabadítsuk meg a benne lévő szennyeződésektől. A szódabikarbóna és ecet keverékét nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

A nyomás növeléséhez dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

WC dugulásmentesítési tippek
A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Mindenképpen számoljon vele, hogy a vegyi tisztítás használatakor megeshet, hogy ártalmas gőzök jönnek létre, emiatt mindenképpen vezesse a légtérbe az elhasznált levegő utánpótlását!
Duguláselhárításra javallott duguláselhárító szerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

Nem folyóméter áron történő duguláselhárítás, woma duguláselhárítás Tópart és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László Tóparti duguláselhárító mester elérhető a +36 (20) 293 4400 számon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése