2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Harmatok

Duguláselhárítás Harmatok

Csongrádi László Harmatoki duguláselhárító mester várja hívását a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma csatornatisztítás, Harmatok és Bp. környékén, ingyenes kiszállás, JÓTÁLLÁS! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:
Duguláselhárítás Harmatok
Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Harmatoki dugulás megszüntető gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, munkámra garanciát vállalok!

Harmatok területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

  • Kertes házak dugulás mentesítése
  • Lakótelepek dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Éttermek lefolyórendszerének tisztítása
  • Irodák lefolyóinak vegyszeres maratása

Harmatoki dugulásmentesítési szolgáltatásaim

  • Kültéri strangok duguláselhárítása, rutinszerű karbantartása Harmatok
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Harmatok
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Harmatok
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Harmatok
  • Átemelő szivattyú szervizelése, javítása Harmatok
  • Közműhálózat duguláselhárítása Harmatok
  • Vízszerelő Harmatok
  • Gépi duguláselhárítás Harmatok
  • Strang vezetékek womázása Harmatok
duguláselháritás Harmatok

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Harmatoki dugulás elhárítására:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy mindig elérhet. A fotón tényleg én vagyok, a telefonszám tényleg az enyém, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy negyedszázada dolgozom a szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Folyamatosan fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy érinti Önt, hogy a hibaelhárítás sebessége nő, miközben csökkennek a költségek, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, nincsenek rejtett költségek. Nincs folyóméter díj, nincs extra felár, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. Non-stop duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.
duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

A fent ismertetett problémán kívül a tamponnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító melegágya a dugulásoknak. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyibe kerül a duguláselhárítás Harmatok vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, nincs jelentősége a bedugult csőszakasz hosszának. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: dugulás elhárítás munkadíjai Harmatok. Telefonszámom: +36 20 293 4400.
duguláselhárítás non-stop

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy mesterember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél korábban dolgoztam. A weboldalak vagy nyomtatott anyagok sok mindent elbírnak, a legőszintébb reklám az elégedett megrendelő. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), ha viszont az alábbi linkre klikkel, áttekintheti, hogy kiknek és merre dolgoztam már az elmúlt időszakban: Duguláselhárítási referenciák.

 

Mennyi időt vesz igénybe a dugulások megszüntetése?

Azt lehet mondani, hogy a házon belüli duguláselhárítás általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a kültéri gondok megoldása sokkal összetettebb feladatnak szokott bizonyulni. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor kiderül, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel időt nyerve és hatékonyabb módon, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

duguláselhárító csőgörény

 

Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Erre az a korrekt válasz, hogy attól függ. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és a zuhanytálca dugulása ennek folytán alakul ki, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, viszont nem meglepő tény, hogy javaslatom a hiba helyének kibontása és a problémás helyek átépítése.

Duguláselhárítás házilagosan?

Hogyan végezheti ezt el, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Mivel gyorsan alkalmazható módszert szeretnék javasolni ebből a célból először vegyszeres kezelés alkalmazását, konkrétabban fogalmazva a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve szivattyúzásos módszer bevetése tanácsolt.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az ökölszabály az, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

Mosogató duguláselhárítása
Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

A mosogatószifon szétszedésével kideríthetjük azt, hogy ott van-e bármi probléma. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

lefolyó kamerázás
Kád dugulásának megszüntetése
Elsőként a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő hajszálaktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét sok forró vízzel öntse le.

A tisztítónyomás fokozása érdekében dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

WC dugulás megszüntetési javaslatok
A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, csak a pumpálás lehetséges. Vegye figyelembe azt, hogy a lefolyótisztító szerek használatakor megtörténhet, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gőzök szabadulnak fel, ebből következően feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!
Duguláselhárításra javallott duguláselhárító szerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

Nem folyóméter áron történő duguláselhárítás, woma csatornatisztítás Harmatok és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Harmatoki duguláselhárító mester hívható a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése