2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Fővég

Duguláselhárítás Fővég

Csongrádi László Fővégi duguláselhárító szakember várja hívását a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma duguláselhárítás, Fővég és Bp. környékén, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:
duguláselhárítás Fővég
Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában. Fővégi dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Fővég területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

  • Különálló lakóházak dugulás mentesítése
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Közületek (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Étkezdék csatornahálózatának takarítása
  • Szerelőműhelyek lefolyóinak vegyszeres maratása

Fővégi dugulásmentesítési tevékenységeim

  • Kültéri alapvezetékek duguláselhárítása, rendszeres átmosása Fővég
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Fővég
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Fővég
  • Szennyvízakna és tisztítóakna kitisztítása Fővég
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Fővég
  • Közműhálózat duguláselhárítása Fővég
  • Vízszerelő Fővég
  • Gépi duguláselhárítás Fővég
  • Pince szivattyúzás Fővég
duguláselháritás Fővég

Miért érdemes engem választania a Fővégi dugulás megszüntetésére?

  1. Az okos döntés legfőbb oka, hogy mindig elérhet. Vállalom az arcom és a nevem, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Mintegy negyedszázada vagyok a duguláselhárító szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy függ össze az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal, hogy a hibaelhárítás sebessége nő, miközben csökkennek a költségek, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, nincsenek rejtett költségek. Nincs folyóméter díj, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. Non-stop duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.
duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

Ezzel kapcsolatban meg is osztok néhány gyakori kérdésre adott választ, ami tanulságos lehet mindenki számára.

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

A legokosabb, ha megvizsgáljuk, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

A fent ismertetett problémán kívül a nedves törlőkendőnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a dugulások előszobája. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

Mennyit kell fizetni a duguláselhárításért Fővég vonzáskörzetében?

A dugulás mentesítés fix áras, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: dugulás megszüntetés ára Fővég. Duguláselhárító ügyfélszolgálati telefonszám: +36 20 293 4400.
Fővég olcsó duguláselhárító

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy valakit kifosszon egy duguláselhárító?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél korábban dolgoztam. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legőszintébb reklám az elégedett megrendelő. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Duguláselhárítási referenciák.

 

Sokáig tart a dugulások megszüntetése?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a házon belüli dugulások elhárítása általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a lakáson kívüli problémák elhárítása sokszor időigényesebb. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor bebizonyosodik, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol beszakadt valahol a vezeték, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel gyorsabban és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

duguláselhárító spirálok

 

Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Kizárt, hogy minden ügyfélnek azt lehetne mondani, hogy természetesen. Én járnék vele a legjobban, ha azt javasolnám, hogy mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, és nyugodtan alhat, de megeshet, hogy soha az életben nem kerül sor semmiféle dugulásra.

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és a zuhanytálca dugulása ennek folytán alakul ki, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, viszont nem meglepő tény, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a helytelenül épített lefolyó átalakítása.

Elhárítaná a hibát saját maga?

Milyen módszerek vannak erre, és mennyibe kerülnek az ehhez szükséges eszközök, vegyszerek? Mivel gyorsan alkalmazható módszert szeretnék javasolni ebből a célból először a vegyszeres tisztítást, közelebbről a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, slaggal, nagy nyomáson, lehetőleg forró vízzel történő megnyomatás, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer alkalmazása ajánlott.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy mindig használjunk bőséges mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

Mosogató duguláselhárítása
Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével meggyőződhetünk arról, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha nem jelent gondot Önnek az összerakás sem! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

dugulás megszüntetése
Padlóösszefolyó dugulásainak mentesítése
Mielőtt bármit tennénk a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő hajszálaktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét bőséges forró vízzel öntse le.

A nyomás növeléséhez takarja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

WC duguláselhárítási javaslatok
A WC-dugulások mentesítése során nem alkalmazható az előzőekben ismertetett eljárás, csak a pumpálás lehetséges. Vegye figyelembe azt, hogy a vegyszerek bevetése során megtörténhet, hogy az emberi szervezetre káros gőzök szabadulnak fel, emiatt feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!
Ajánlott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

Fix áras dugulás megszüntetés, woma lefolyótisztítás Fővég és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Fővégi duguláselhárító szakember hívható a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése