2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Táborhely

Duguláselhárítás Táborhely

Csongrádi László Táborhelyi duguláselhárító szakember 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, womázás, Táborhely és Bp. környékén, grátisz helyszínre érkezés, GARANCIA! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:
duguláselhárító Táborhely
Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Táborhelyi dugulásmentesítő gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Táborhely területén is szolgáltatok azoknak, akiknek már rengeteg esetben segítettem korábban is:

  • Különálló lakóházak dugulás mentesítése
  • Lakótelepek dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék csatornahálózatának átmosás utáni fertőtlenítése
  • Szerelőműhelyek lefolyóinak nagy nyomáson történő átmosása

Táborhelyi duguláselhárítási szakterületeim

  • Kültéri strangok duguláselhárítása, rendszeres karbantartása Táborhely
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Táborhely
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Táborhely
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Táborhely
  • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Táborhely
  • Gyökérbenövések megszüntetése, gyökérvágás Táborhely
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Táborhely
  • Esővezeték tisztítás Táborhely
  • Pince szivattyúzás Táborhely
duguláselhárítás Táborhely

Miért érdemes engem választania a Táborhelyi dugulás megszüntetésére?

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Nem rejtőzöm több név és telefonszám mögé, hosszú távon csak az elégedett ügyfél jelentheti a munkám sikerességét!
  2. Közel negyedszázada dolgozom a szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Szüntelenül fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ez úgy függ össze az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal, hogy a hibaelhárítás sebessége nő, miközben csökkennek a költségek, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás ára elfogadható, a fizetendő összeget a munka elvégzése előtt tisztázzuk. Nincs folyóméter díj, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. Egész nap elérhető duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.
duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Hogyan előzhető meg a dugulás kialakulása?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz használata. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

A fent ismertetett problémán kívül a nedves törlőkendőnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a lefolyók eltömődésének gyakori oka. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Táborhely vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: duguláselhárító árak Táborhely. Duguláselhárítás forródrót: +36 20 293 4400.
Táborhely olcsó duguláselhárító

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy megkopasszon egy házhoz kiszálló szakember?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél végeztem duguláselhárítást. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legőszintébb reklám az elégedett megrendelő. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Ügyfeleim.

 

Mennyi időt vesz igénybe a dugulások megszüntetése?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a házon belüli dugulások elhárítása általában nem annyira időigényes (néhány kivételtől eltekintve), míg a lakáson kívüli problémák megoldása sokszor időigényesebb. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor kiderül, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol beszakadt valahol a vezeték, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel időt nyerve és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom elhárítani a meglévő problémákat.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

duguláselhárító csőgörény

 

Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Erre nyilvánvalóan nem lehet minden esetben beleegyező választ adni. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, és nyugodtan alhat, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és ennek köszönhető a mosdó dugulása, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, ugyanakkor megeshet, hogy javaslatom a hiba helyének kibontása és a problémás helyek átalakítása.

Elhárítaná a hibát saját maga?

Milyen műszaki és vegyszeres megoldások vannak erre, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Nem akarva hosszúra nyújtani a probléma ismertetését elsőként a vegyszeres tisztítást, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer használata javasolt.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az ökölszabály az, hogy mindig használjunk bőséges mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása
Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és főleg a hozzá képest túl kevés vagy nem elég forró víz.

A szifon szétbontásával kideríthetjük azt, hogy ott van-e lerakódás vagy eltömődés. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

dugulás megszüntetése
Kád dugulásának megszüntetése
Mielőtt bármit tennénk a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő hajszálaktól. A szódabikarbóna és ecet keverékét nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

A nyomás növeléséhez dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

WC dugulás megszüntetési trükkök
A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, csak a pumpálás lehetséges. Mindenképpen számoljon vele, hogy a vegyszerek alkalmazása során megtörténhet, hogy ártalmas gázok jönnek létre, ezért feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!
Ajánlott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

Rögzített munkadíjas dugulás megszüntetés, womázás Táborhely és Bp. környékén, akár azonnali kiszállás, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László Táborhelyi duguláselhárító mester elérhető a +36 (20) 293 4400 számon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése