2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Mézesvölgy

Duguláselhárítás Mézesvölgy

Csongrádi László Mézesvölgyi duguláselhárító mester 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma duguláselhárítás, Mézesvölgy és Bp. vonzáskörzetében, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:
duguláselháritás Mézesvölgy
Különféle duguláselhárító spiráljaim és fejeim közül mindig az adott feladathoz legalkalmasabbat választom, csatornakamerámmal kamerás lefolyóvizsgálatot is vállalok. Mézesvölgyi duguláselhárító gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Mézesvölgy területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

  • Családi házak dugulás mentesítése
  • Lakótelepek dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék lefolyórendszerének átmosás utáni fertőtlenítése
  • Autómosók lefolyóinak spirálozása

Mézesvölgyi dugulás megszüntetési tevékenységeim

  • Beltéri alapvezetékek duguláselhárítása, rendszeres tisztítása Mézesvölgy
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Mézesvölgy
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Mézesvölgy
  • Szuez-szifon átjárhatóságának biztosítása Mézesvölgy
  • Átemelő szivattyú szervizelése, javítása Mézesvölgy
  • Csatorna bekötés Mézesvölgy
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Mézesvölgy
  • Gépi duguláselhárítás Mézesvölgy
  • Pince szivattyúzás Mézesvölgy
duguláselháritás Mézesvölgy

Miért érdemes engem választania a Mézesvölgyi dugulás megszüntetésére?

  1. Először is azért, mert bármikor hívhat, nem fogok eltűnni. Nem rejtőzöm több név és telefonszám mögé, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Közel negyedszázada vagyok a duguláselhárító szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Folyamatosan fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy érinti Önt, hogy a munkák elvégzése még gyorsabban és olcsóbban lehetséges, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, a munkadíj tekintetében nem érik meglepetések. Nincs folyóméter díj, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. 0-24 duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.
csatornatisztító gép Mézesvölgy

Ezzel kapcsolatban meg is osztok néhány gyakori kérdésre adott választ, ami tanulságos lehet mindenki számára.

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz használata. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

A fent ismertetett problémán kívül a WC illatosítónedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a dugulások előszobája. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyibe kerül a duguláselhárítás Mézesvölgy vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: dugulás megszüntetés ára Mézesvölgy. Telefonszámom: +36 20 293 4400.
Mézesvölgy olcsó duguláselhárító

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy valakit kifosszon egy házhoz kiszálló szakember?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél végeztem duguláselhárítást. A weboldalak vagy nyomtatott anyagok sok mindent elbírnak, a legjobb ajánlólevél az elégedett megrendelő. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), ha viszont az alábbi linkre klikkel, áttekintheti, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

 

Mennyi ideig tart a dugulások megszüntetése?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a házon belüli lefolyótisztítás általában nem annyira időigényes (néhány kivételtől eltekintve), míg a kültéri problémák elhárítása sokszor időigényesebb. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol beszakadt valahol a vezeték, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel gyorsabban és hatékonyabb módon, azaz a csővezetékek hosszabb idejű, szabad átfolyását szavatolva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

duguláselhárító csőgörény

 

Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Erre nyilvánvalóan nem lehet minden esetben beleegyező választ adni. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, és nyugodtan alhat, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és ebből adódóan jönnek elő gyakran dugulások, ott nyilván megéri az olcsóbb átmosás, de elképzelhető, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a hibaforrás teljes javítása.

Duguláselhárítás házilagosan?

Hogyan végezheti ezt el, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Mivel gyorsan alkalmazható módszert szeretnék javasolni ebből a célból elsőként vegyszeres kezelés alkalmazását, ezen belül a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy alkalmazzunk bőséges mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

Mosogató duguláselhárítása
Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és a túlzottan kis mennyiségben adagolt víz.

A szifon szétbontásával feltárhatjuk, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szifont csak akkor szereljük szét, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

lefolyó kamerázás
Padlóösszefolyó duguláselhárítás
Mielőtt bármit tennénk a lefolyót, illetve annak szűrőjét szabadítsuk meg a benne lévő hajszálaktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét sok forró vízzel öntse le.

A nyomás növeléséhez fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

WC dugulásmentesítési javaslatok
A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Mindenképpen számoljon vele, hogy a vegyi tisztítás használatakor előfordulhat, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gázok jönnek létre, ezért mindenképpen vezesse a légtérbe az elhasznált levegő utánpótlását!
Ajánlott vegyszerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

Fix áras dugulás mentesítés, woma csatornatisztítás Mézesvölgy és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Mézesvölgyi duguláselhárító mester rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése