2016. november 18., péntek

Duguláselhárítás Veresegyház

Duguláselhárítás Veresegyház

Csongrádi László Veresegyházi duguláselhárító szakember non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma lefolyó tisztítás, Veresegyház és Bp. vonzáskörzetében, ingyenes kiszállás, GARANCIA! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:
duguláselháritás Veresegyház

Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Veresegyházi dugulás megszüntető gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, a duguláselhárításra 14 nap jótállást vállalok!

Veresegyház területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

  • Családi házak dugulás mentesítése
  • Társasházak dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék csatornahálózatának kitisztítása, átmosás utáni fertőtlenítése
  • Szerelőműhelyek csatornáinak nagy nyomáson történő átmosása

Veresegyházi dugulásmentesítési tevékenységeim

  • Beltéri strangok duguláselhárítása, rutinszerű tisztítása Veresegyház
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Veresegyház
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Veresegyház
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Veresegyház
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Veresegyház
  • Gyökérbenövések megszüntetése, gyökérvágás Veresegyház
  • Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat Veresegyház
  • Esőelvezető tisztítása Veresegyház
  • Strang vezetékek womázása Veresegyház
duguláselháritás Veresegyház

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Veresegyház dugulás elhárítására:

  1. Először is azért, mert bármikor hívhat, nem fogok eltűnni. Nem rejtőzöm több név és telefonszám mögé, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy 2 évtizede vagyok a duguláselhárító szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy a munkák elvégzése még gyorsabban és olcsóbban lehetséges, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás ára elfogadható, nincsenek rejtett költségek. Nincs folyóméter díj, nincs extra felár, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: hívjon bizalommal a bármely napon és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.
duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

A fent ismertetett problémán kívül a tamponnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító melegágya a dugulásoknak. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Veresegyház vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási munkadíj fix, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Kattintson ide az árinformációért: duguláselhárítás munkadíjak Veresegyház. Duguláselhárítás forródrót: +36 20 293 4400.

Veresegyház olcsó duguláselhárító

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy duguláselhárító?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél korábban dolgoztam. A weboldalak vagy nyomtatott anyagok sok mindent elbírnak, a legőszintébb reklám az elégedett kuncsaft. Ha érdekli, tudok adni jó néhány leinformálható vevőt, akinél korábban dolgoztam, de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy kiknek és merre dolgoztam már az elmúlt időszakban: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

Mennyi időt vesz igénybe a dugulásmentesítés?

Azt lehet mondani, hogy a beltéri dugulások elhárítása általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a lakáson kívüli problémák elhárítása sokszor időigényesebb. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

Ennek kapcsán gyakran jön elő a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol beszakadt valahol a vezeték, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel gyorsabban és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom mentesíteni az eltömődött csőszakaszt.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

duguláselhárító spirálok

 

Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Erre nyilvánvalóan nem lehet minden esetben beleegyező választ adni. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, és nyugodtan alhat, de előfordulhat, hogy hosszú évekig nem fog előjönni a dugulás.

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és ebből adódóan jönnek elő gyakran dugulások, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, ugyanakkor megeshet, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a hibaforrás teljes javítása.

Elhárítaná a hibát saját maga?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Áttekintő jelleggel mindenekelőtt a vegyszerrel való átmosást, közelebbről a szódabikarbóna, ecet, forró víz , majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve szivattyúzásos módszer használata javasolt.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

Mosogató dugulás megszüntetése
Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és főleg a hozzá képest túl kevés vagy nem elég forró víz.

A mosogatószifon szétszedésével kideríthetjük azt, hogy ott van-e bármi probléma. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha nem jelent gondot Önnek az összerakás sem! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

strang duguláselhárítása

Zuhanytálca dugulásainak mentesítése
Először a lefolyót, illetve annak szűrőjét mentesítsük a benne lévő szőrdaraboktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét bőséges forró vízzel öntse le.

A nyomás növeléséhez dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

WC dugulás megszüntetési tippek
A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Vegye figyelembe azt, hogy a lefolyótisztító szerek használatakor megeshet, hogy ártalmas gőzök keletkeznek, ebből következően feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!
Ajánlott duguláselhárító szerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

Fix áras dugulás megszüntetés, woma átmosás Veresegyház és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László Veresegyházi duguláselhárító mester hívható a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése